Inici Serveis Galeria Ubicació Contacte    

BENVINGUT A JOA-SER SL

Al juliol de 1951 va néixer JOA-SER SL tenint com a principal motivació oferir un servei de qualitat als seus clients fent ús de les eines existents en l'època.

Des dels seus inicis JOA-SER SL ha destacat per la gran varietat de productes posats a disposició dels seus clients i per la professionalitat i completa dedicació de tot el seu personal.

Al llarg de la seva trajectòria, JOA-SER SL ha aconseguit ser un referent en el seu sector, aconseguint un alt compromís de fidelitat amb els seus clients, el que li ha permès adquirir gran solidesa. Fruit de l'afany de superació i de continuar oferint un servei de qualitat, amb la il.lusió del primer dia, s'han anat incorporant al dia a dia laboral nous procediments que han afavorit l'ús de les noves tecnologies. Les mateixes han permès a JOA-SER SL oferir als seus clients productes cada vegada més versàtils, complint al mateix temps amb totes les normatives de seguretat i qualitat que el mercat necessita.

Són tres les generacions que ja han passat al capdavant de JOA-SER SL, que avui dia manté entre els seus principals objectius oferir un servei de qualitat als seus clients, al qual s'han unit altres com l'alta disponibilitat dels seus tècnics per a casos de urgències i la professionalitat i dedicació que tot el personal proporciona als seus clients, tot això fruit de l'experiència adquirida durant més de 60 anys.

Construcciones Metálicas JOA-SER, S.L.     -      Béjar, 17 Tda.1     -     08014 Barcelona Avís legal